MDD Agora modulaire wachtkamerbank met rugleuning

€2.450,00 Excl. btw
€2.964,50 Incl. btw
Artikelnummer: AR1K+ AR01 + AR1S + AR01 + 4x Es02
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Agora modulaire bank

De prachtige Agora modulaire wachtkamerbank van MDD is een echte alleskunner. Het systeem bestaat uit vijf belangrijke elementen en kan tegelijkertijd een stoel, een tafel, een bank of een op maat gemaakte combinatie van deze eenheden zijn. Maak een mix van zitplaatsen, van gepartitioneerde vergadering tot een plaats voor conversatie of rust in de wachtkamer met een flexibel systeem van rechthoekige elementen. Pas ze op uw gemak aan en kies een kussen-zitting of een optie met rugleuning, elk in zijn eigen kleur. Gebruik een tafelblad voor extra functionaliteit. Dit alles gebouwd op een stevig pijpframe, kan Agora zo lang zijn als je het nodig hebt. Kortom: een bank die in elke wachtkamer of ontvangstruimte toe te passen is. Hier is gekozen voor een vierzitsbank.

Klik HIER voor de folder.

De features kort op een rij:
  • Zittingen en rugleuningen van onbrandbaar schuim
  • Licht metalen frame, gepoedercoat
  • Tafel en planken gemaakt van MDF-plaat
  • Mogelijkheid om de modules vrij in te delen
  • Beschikbare modules: zitting, zitting met rugleuning, zitting met hoge rugleuning, MDF tafel
  • Optionele mediabox ARM07: 1 x 230V, 1 x USB, 1 x RJ45
  • Ontworpen voor wachtkamers en andere openbare interieurs

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Form Us With Love

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 244 cm
Diepte: 60,9 cm
Hoogte: 65 cm
Zithoogte: 44 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen