MDD

Het Poolse MDD: "It is well know that only the proper conditions can promote significant creations, development and expansion. While designing our products, we always think about the needs of our clients and constantly changing market expectations."

 

Het Poolse MDD maakt hoogwaardige design kantoor meubels. Niet alleen zijn zij bekend van de mooie YAN-lijn design bureaus, maar ook de OGI-lijn mag er zeker zijn. De bureaus worden gekenmerkt door een zeer hoog gebruikersgemak met veel mogelijkheden. In hoogte verstelbaar, of in hoogte instelbaar, met of zonde akoestische schermen, kabelmanagement systemen van een eenvoudige doorvoer in het bureau tot aansluitpunten voor stroom LAN en veel meer. 

Een echte hardlopen is de Balie lijn van MDD hier is bijna alles mogelijk: rechte balies, gebogen balies, korte balies voor op een beurs, of lange balies met LED voor het ontvangen van grote groepen mensen. Bijna allemaal standaard leverbaar met een breed palet aan kleuren verlichting. Levertijd gemiddeld 3 weken! Snel te gebruiken dus. Voor een prachtige ontvangst receptie.