MDD Status ronde tafel

€735,00 Excl. btw
€889,35 Incl. btw
Artikelnummer: X120
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Status ronde vergadertafel

De ronde MDD Status vergadertafels zijn een uitstekend element voor de inrichting van kantoren.
Het werkblad in ingetogen houttinten met een antracieten inlay tussen het blad, dat kenmerkend is voor de Status serie, is een perfecte combinatie van traditie en modern design. De Status meubellijn is bedoeld voor veeleisende gebruikers die hun kantoorruimte stijl en een klassiek karakter willen geven.

Het blad van de meeting tafel heeft een doorsnede van 120 cm en een vaste werkhoogte van 76 cm. Het blad is leverbaar in zes kleuren. De kolom van de poot is leverbaar in het zwart, wit en aluminium kleurig. De schijf onder aan de kolom is altijd van RVS gemaakt.

In de status lijn zijn ook bureaus en kasten leverbaar. Niet alle bijpassende meubels staan op onze site. Uiteraard kunnen we die wel leveren. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: Ø 120 cm
Diepte: Ø 120 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht: 71 kg
Materiaal: MFC blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen