MDD Status management bureau

€900,00 Excl. btw
€1.089,00 Incl. btw
Artikelnummer: X01
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Status management bureau

De MDD Status collectie is geïnspireerd op een traditioneel kantoor in een moderne uitvoering. Het Status management bureau brengt dankzij de hoogwaardige afwerking harmonie in het interieur en creëert een werkruimte die efficiëntie bevordert. De mogelijkheid om het bureau uit te breiden met functionele uitbreidingen en het ontwerp aan te vullen met vergadertafels en kasten maakt deze serie tot een uitgebreide kantooruitrusting. De combinatie van esthetiek en ergonomie zorgt voor comfort tijdens dagelijkse werkzaamheden en afspraken en voldoet aan de eisen van hedendaagse leiders.

Het blad van het bureau is 170 x 90-97 cm of 200 x 90-100 cm. Het bureau heeft een vaste werkhoogte van 76 cm. Het bureau is leverbaar in zes kleuren. Optioneel is een zij-aanbouw te bestellen. De maat van deze aanbouw tafel is 60 x 127 cm.

Niet alle bijpassende meubels staan op onze site. Uiteraard kunnen we die wel leveren. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 170 cm - 200 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht: 100 kg
Materiaal: MFC blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen