MDD Status ladeblok

€505,00 Excl. btw
€611,05 Incl. btw
Artikelnummer: XKD12
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Status ladeblok

Productiviteit en werkcomfort worden verhoogd door een opgeruimde ruimte rond de werkplek of in het kantoor. Ladeblokken maken het organiseren van de ruimte en het op orde houden aanzienlijk eenvoudiger. Ze worden bij het bureau of als aparte kast geplaatst en maken het mogelijk om de meest noodzakelijke spullen en accessoires op te bergen om het werkblad vrij te maken en tegelijkertijd dichtbij te houden. Ladeblokken uit de Status collectie van MDD zijn uitgerust met drie of vier lades, waaronder een ordnerlade en een pennenbakje, die hun functionaliteit vergroten. Dankzij wielen met rem zijn ze ook verrijdbaar.

In de MDD Status collectie zijn ook bureaus en kasten leverbaar. Niet alle bijpassende meubels staan op onze site. Uiteraard kunnen we die wel leveren. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 45 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Gewicht: 35 kg
Materiaal: MFC blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen