MDD Status dressoir met 4 deurtjes

€985,00 Excl. btw
€1.191,85 Incl. btw
Artikelnummer: X2167
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Status derssoir

De kasten uit de MDD Status-serie helpen niet alleen bij het ordenen en organiseren van het kantoor, maar zijn ook een aanvulling op de inrichting en andere meubels uit de serie. Dankzij de veelzijdige eigenschap kan de kast-dressoir in moderne en meer klassieke ruimtes worden geplaatst. De brede kast heeft vier verticale rijen planken en is verkrijgbaar in twee hoogtes, waardoor er meer opbergruimte is. En zoals alle meubelen van de Status-familie is hij verkrijgbaar in een aantal elegante afwerkingen. Deze kasten zijn 82 cm, of 116 cm hoog en 200 cm breed. De lage kast heeft 1 plank (2 ordners hoog) en de middelhoge kast heeft 2 planken (3 ordners hoog). De diepte van de kast is 42 cm. De binnenkant van de kast is altijd in antraciet afgewerkt.

In deze collectie zijn meerdere soorten kasten leverbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

In de MDD Status collectie zijn ook bureaus en vergadertafels leverbaar. Niet alle bijpassende meubels staan op onze site. Uiteraard kunnen we die wel leveren. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 200,8 cm
Diepte: 42,1 cm
Hoogte: 82 cm - 116,7 cm
Gewicht: 133 kg - 170 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen