Design kantoormeubilair

Design kantoormeubilair

Hier treft u onze uitgebreide collectie design kantoormeubilair. Designbureaus en design vergadertafels van topmerken en de beste Italiaanse en Scandinavische designers. Maar ook professionele ladekasten, gebruikersvriendelijke ladeblokken, of professionele archiefkasten. Topmerken als FantoniUltomMagisAliasMDDBralcoBisley, ...

Als je veel tijd op kantoor doorbrengt is het belangrijk dat je een prettige moderne omgeving om je heen creëert die inspirerend werkt en ook de juiste uitstraling uitspreekt. Bij Design Online Meubels zit je goed, bij ons vind je de juiste combinatie van ergonomische werkplekken en modern of design kantoormeubilair met de uitstraling die bij jou hoort. Van directiebureaus, ergonomische in hoogte verstelbare bureaus, informele werktafels, flexwerkplekken, statafels of complete bureau-eilanden voor meerdere personen.

Design voor je werkkamer of kantoor is niet alleen de vormgeving van je bureau of bureaustoel. Een functioneel bureau of slimme opbergmogelijkheden en accessoires spelen een belangrijke rol in je interieur en dragen bij tot inspiratie, efficiëntie en professionaliteit.

Onze bureaus worden geleverd en gemonteerd door professionele montage teams die netjes en snel werken en direct alle verpakkingsmaterialen weer retour nemen. Een geheel zorgvrije en complete aflevering, waarna u direct aan het werk kunt aan uw nieuwe bureau of werkplek.

Wil je graag dat we je hierbij helpen, laat het ons weten en bel ons voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag langs voor advies of het maken van een passende prijsopgave voor de juiste kantoorinrichting.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.