Alias

Technologische lichtheid, accentwisselingen en innovatie zijn vanaf 1979 de sleutelwaarden van Alias, historisch merk van het "Made in Italy-design". Dankzij deze waarden neemt de sterke band van de onderneming met gevestigde ontwerpers een aanvang. Samenwerkingen die door de jaren heen gecultiveerd werden en waarmee Alias de eigenheid van elke ontwerper in een voortdurende uitwisseling van stimulans en ideeën en een constant open staan voor een nog nooit eerder vertoond gebruik van materialen en experiment in de technologie naar boven heeft laten komen.

Alias heeft in haar collectie design stoelen, strakke design tafels om aan te zitten, maar ook statafels om staand aan te vergaderen bijvoorbeeld. Verder hebben ze heerlijke akoestische banken om in stilte een privégesprek te voeren. In de Frametable lijn treft u design tafels met glazen blad in verschillende uitvoeringen. Met namen de gekleurde onderstellen in deze lijn maken deze tafels tot een ware eyecatcher. Alias heeft ook heerlijke professionele bureaustoelen in uiteenlopende uitvoeringen. Design bureaustoelen met leer bekleed, of bureaustoelen met net bespanning. Alles is mogelijk bij Alias.

Omdat de Alias collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.