Bisley

Bisley kantoormeubelen is een Britse producent van stalen opbergmiddelen voor het gebruik in kantoren. Opererend vanuit Newport in Zuid-Wales met ongeveer 700 medewerkers, zijn de Bisley producten over de hele wereld verkrijgbaar.

Het leven is misschien onvoorspelbaar, maar één ding waarop u kunt rekenen, is een Bisley-product. Met precisie ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan, zal hij net zo hard blijven werken als de eerste dag dat je hem kreeg. Dat is waarom, als het gaat om het creëren van werkomgevingen, Bisley de naam is waar mensen naar toe gaan voor kwaliteit waarop ze kunnen vertrouwen.

Ons succes is gebaseerd op duurzame relaties, de nieuwste technologie en de beste mensen. We verleggen altijd de grenzen van uitmuntende productie en als privébedrijf kunnen we al onze winst aan ons bedrijf besteden.

Omdat de Bisley collectie zo enorm uitgebreid is staat slechts een klein deel van de collectie op onze site. Uiteraard kunnen wij alle producten leveren. Bel dus gerust voor meer informatie.