Bisley Note verrijdbaar ladeblok 3 materiaalladen

€292,00 Excl. btw
€353,32 Incl. btw
Artikelnummer: NWA59M1SSS
Levertijd: Binnen 10 werkdagen

Bisley Note ladeblok, 3 materiaalladen

De Bisley Note ladeblokken zijn een selectie van de meest populaire Bisley modellen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen en nog steeds van de bekende Bisley topkwaliteit. Opvallend aan deze range zijn de fraaie, strakke, greeploze ladefronten. De centraal afsluitbare laden met blokkeersysteem lopen soepel en vooral stil, dankzij de telescooprails op rolgeleiding. De Bisley Basic ladeblokken zijn verkrijgbaar als bijzet ladeblok of als verrijdbaar ladeblok.

Het Bisley verrijdbare ladeblok op deze pagina aangeboden heeft 3 materiaalladen en is zeer geschikt onder ieder type bureau. Er kan uit veiligheid maar 1 lade tegelijkertijd geopend worden. De laden zijn afsluitbaar door een centraal slot (2 sleutels meegeleverd)

U kunt er zelf de optionele kunststof ladeverdelers en pennenbakjes bijbestellen om klein materiaal geordend op te bergen.

Deze kast is leverbaar in véél meer kleuren dan wij op de site hebben. Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57
Breedte: 42 cm
Diepte: 56,5 cm
Hoogte: 49,5 cm
Gewicht: 22 kg
Materiaal: gepoedercoat staal
Aanvullende informatie: Verrijdbaar en afsluitbaar. Door het blokkeersysteem kan er maar 1 lade tegelijkertijd geopend worden
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen