Bisley Basic kasten met afsluitbare roldeuren 100 cm breed, inclusief planken

€495,00 €470,00 Excl. btw
€568,70 Incl. btw
Artikelnummer: ET410102S
Levertijd: Binnen 10 werkdagen

Bisley Basic roldeurkast, 100 cm breed

Aantrekkelijk geprijsde serie roldeurkasten van Bisley, gemaakt van de beste kwaliteit staal en bovendien voorzien van een stevig slot. De Bisley roldeurkasten hebben een volledig gelaste stalen romp die is afgewerkt met een krasbestendige structuurlak met uitzondering van de kleur zilvergrijs (gladde afwerking).

De levertijd van deze kasten is voor de standaardkleuren zoals grijs en zwart in de regel ca. 5 werkdagen. De andere kleuren worden vanuit de Bisley fabriek in Engeland geleverd en hebben een levertijd van 4 weken.

De kunststof roldeuren van de Bisley kasten zijn afsluitbaar en voorzien van stalen eindlamellen. Deze Basic Bisley roldeurkasten zijn standaard voorzien van een vaste A4 hangmappen rail in de top van de kast en met 2, 3 of 4 legborden voor verschillende ordnerhoogtes (afhankelijk van de de hoogte van de kast). Optioneel zijn de Bisley kasten uit te breiden met een uitschuifbaar hangmappenframe of lade. Bel ons voor alle optionele mogelijkheden van de Bisley archiefkasten.

De Bisley roldeurkasten kunnen besteld worden in verschillende kleurcombinaties van de kleur kast en de kleur roldeur. Bel ons gerust even zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57

Kleur roldeur:

Breedte: 100 cm
Diepte: 43 cm
Hoogte: 105 cm - 135 cm - 165 cm - 200 cm
Gewicht: kg
Materiaal: romp van gelast staal, roldeur lamellen van kunststof
Aanvullende informatie: Door de verstelbare voetjes altijd stabiel en iets in hoogte te verstellen. Slot met 2 sleutels
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen