MDD kast met 2 deuren

€490,00 Excl. btw
€592,90 Incl. btw
Artikelnummer: A3104HZ
Levertijd: 15 werkdagen

MDD kast met deuren, 113 cm hoog

Zoekt u een speciale ruimte voor documenten en kantooraccessoires. De MDD kasten en boekenkasten voldoen aan de verwachtingen van de gebruikers en bieden verschillende moderne en meer traditionele oplossingen. Deze kasten zijn zeer aanpasbaar en zorgen voor een soepele aanpassing aan de huidige stijl van het gegeven interieur.

De kasten van de MDD lijn zijn een absolute verfraaiing van uw werkruimte. De kasten zijn gebouwd van 18 mm melamine plaat. De body van deze kast is leverbaar in 4 verschillende kleuren. De deuren worden geleverd in vier verschillende frisse hoogglans en acht matte kleuren. In de deur is een slot geplaatst ter beveiliging van uw spullen. De kast is op pootjes geplaatst die een hoogte hebben van 20 mm. Deze mooie archiefkasten passen perfect bij elke MDD lijn en zijn ook prima combineerbaar met elk ander meubelmerk.

De kast is 113 cm hoog. De kast is 80 cm breed en 43 cm diep. In de kast bevinden zich 2 planken.

De MDD kast is leverbaar in drie verschillende hoogtes (laag, middel en hoog). Kijk voor de andere hoogtes in de gerelateerde producten hieronder.

Klik HIER voor de folder van alle MDD kasten.

Of bel ons voor meer details of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 80 cm
Diepte: 43,2 cm
Hoogte: 113 cm
Gewicht: 44 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen