MDD Standard schuifdeurkast met melamine deur

€985,00 Excl. btw
€1.191,85 Incl. btw
Artikelnummer: ZS03
Levertijd: 15 werkdagen

MDD schuifdeurkast

Deze schuifdeurkast van MDD wordt geleverd met een zelfsluitende schuifdeur. De body van de kast is gemaakt van 28 mm dikke melamine plaat en is leverbaar in de kleuren zwart, wit, antraciet en Aluminium Satino. De deur is leverbaar in 13 kleuren met mooie hout decors en natuurlijk zwart, wit en grijs. Optioneel is een inzet ladeblok te bestellen (met twee lades) wat in de kast wordt geplaatst, zoals op de afbeelding hiernaast.

De kast is 200 cm breed en 113 cm hoog. De kast is verder 43 cm diep. Zoals ook op de foto's te zien is biedt dit ruimte voor drie ordners boven elkaar.

De schuifdeurkast is een oplossing voor kleinere kantoorruimten en interieurs van thuiskantoren. De kasten combineren functionaliteit met een onberispelijke esthetiek. Het unieke ontwerp weerspiegelt het moderne karakter van de kast. Deze hoogwaardige archiefkasten kunnen perfect gecombineerd worden met elke lijn van MDD.

Wanneer u deze kast besteld wordt hij gratis bij u bezorgd en gemonteerd (in Nederland en België). Na installatie nemen de monteurs alle verpakkingsmaterialen weer netje mee. U kunt dus meteen beginnen met inruimen van deze kast, zodat uw kantoor er weer opgeruimd uitziet.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak: op 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 200 cm
Diepte: 43,4 cm
Hoogte: 112,9 cm
Gewicht: 115 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen