Slide & Go fluisterstille akoestische schuifdeur kasten

€1.850,00 Excl. btw
€2.238,50 Incl. btw
Artikelnummer: 9020
Levertijd: binnen 5 werkdagen

Slide & Go akoestische schuifdeur kasten

De Slide & Go akoestische schuifdeurkasten-serie is voorzien van een hoogwaardige techniek voor soepel en fluisterstil lopende schuifdeuren. De Slide & Go kasten zijn voorzien van geluidsabsorberend akoestisch foam in de schuifdeuren. Wordt de kast in de vrije ruimte geplaatst, kunt u optioneel een akoestisch paneel aan de achterzijde monteren voor een nog betere akoestiek. Bel ons voor deze optie, om alle mogelijkheden qua kleur en stof te bespreken.

De Slide & Go schuifdeurkasten zijn leverbaar in 14 verschillende afmetingen. Wij hebben er voor gekozen om een beperkte keuze op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden. De deuren van de kast zijn standaard in zwart of wit. Voor de ombouw heeft u de keuze uit zwart, wit, of een melamine afwerking. De melamine afwerking heeft een levertijd van ongeveer 4 weken. De zwarte en witte kasten zijn snel leverbaar. Verder is er een degelijk slot aan de zijkant van de schuifdeur dat de kast een strakke uitstraling geeft. De hoogte van de kast is 123 cm.

Over akoestiek op de werkplek.
Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat overlast van geluid een groot effect heeft op onze productiviteit en zelfs kan leiden tot stress en ziekte. De moderne kantoortuinen met vaak een open structuur en de hedendaagse arbeidsomstandigheden in onze dynamische wereld vragen ons om passende akoestische oplossingen.

De Slide & Go kasten zijn voorzien van geluidsabsorberende akoestische vilt panelen in de schuifdeuren. Plaatst u de kasten vrij in de ruimte? Maak dan gebruik van de speciale akoestische achter panelen.

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Breedte: vanaf 160 cm tot 300 cm
Diepte: 44,2 cm
Hoogte: van 83 cm tot 192 cm
Gewicht: kg
Materiaal: Metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen