MDD Standard roldeurkast in drie hoogtes

€450,00 Excl. btw
€544,50 Incl. btw
Artikelnummer: A2L04
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Standard kast met roldeur

Roldeurkasten zijn tegenwoordig een vertrouwd beeld op het kantoor. Doordat de roldeuren in de kast rollen blijft de ruimte voor de kast altijd vrij en hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren. De MDD Standard roldeurkasten-lijn is de high-end oplossing die onbeperkt opties biedt voor het regelen van kantoorruimte. Het ontwerp van de kasten en de gebruikte materialen maakt het mogelijk om aangename en functionele ruimtes te creëren. Deze opbergkasten zijn verkrijgbaar in vier breedten en drie hoogten. De diepte van de kast is altijd 43 cm. Bij een hoogte van 74 cm kunt u 2 ordners boven elkaar plaatsen. Bij een hoogte van 112 cm passen 3 ordners boven elkaar en bij een hoogte van 148 cm passen er 4 ordners boven elkaar. Uiteraard wordt de kast geleverd met een slot, zodat u uw spullen veilig kan opbergen.

Een breed kleurenpalet en de mogelijkheid om diverse kleurconfiguraties te maken geeft een grote vrijheid bij het ontwerpen van het interieur. U kunt de kleur van de deuren bepalen en verder de kleur van de boven- en onderkant en als derde de kleur van het frame (zijkanten en achterkant). 

Klik HIER voor de folder.

Bel ons gerust even zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 80 cm - 160 cm
Diepte: 43,2 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Top - MFC 28mm, Side panels - MFC 18mm, Base - MFC 18mm
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen