MDD Pro printerkastje

€298,00 Excl. btw
€360,58 Incl. btw
Artikelnummer: S85
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Pro kastje met 4 vakken

De MDD PRO kasten-lijn is de high-end oplossing die onbeperkt opties biedt voor het regelen van kantoorruimte. Het ontwerp van de kasten en de gebruikte materialen maakt het mogelijk om aangename en functionele ruimtes te creëren. Dit printerkastje is 71 x 60 cm en 60 cm hoog. Het kastje is leverbaar in zwart, wit en antraciet.

De kasten zijn ontworpen om de gegeven ruimte optimaal te benutten en verhogen de functionaliteit. Het universele ontwerp maakt ze een geweldig element van moderne en klassieke kantoorruimten. 

Bel ons gerust even zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 71 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 60 cm
Gewicht: 35 kg
Materiaal: Top - MFC 28mm, Side panels - MFC 18mm, Base - MFC 18mm
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen