MDD Viga ladeblok met 2 of 3 lades

€895,00 Excl. btw
€1.082,95 Incl. btw
Artikelnummer: V13K
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viga ladeblok met Fenix afwerking

De ladeblokken, basiselement van de MDD Viga-familie, maken het mogelijk veel elementen voor dagelijks gebruik binnen handbereik op te bergen, zodat ze altijd beschikbaar zijn en het bureau niet onoverzichtelijk wordt.

Gebouwd in geëxtrudeerd aluminium en hout, met een uitstekende combinatie van vakmanschap en moderniteit, zijn de ladeblokken verkrijgbaar in verschillende vormen en maten: met afzonderlijke laden, met laden en een pennenbakje of met open fronten voor een betere toegang.

Door de slimme combinatie van verschillende tinten eikenhout met het altijd elegante fluweelzachte Fenix-laminaat met anti-vingerafdruk passen de ladeblokken in elk interieur, ongeacht de dominante stijl. Met het oog op comfort is deze serie ladeblokken de perfecte aanvulling op het moderne, comfortabele kantoor.

Het ladeblok is 43,8 cm breed en 60 cm diep. De hoogte van het ladeblok is 54,5 cm, zodat hij netjes onder je bureau past. De zijkanten van het ladeblok is altijd van zwart fluweelzacht Fenix. Er zijn 2 modellen: een model met 3 lades om spullen in op te bergen en een model met een gewone lade en een hangmappen lade.

De ladeblokken bieden het volgende:

  • Voldoet aan de normen: PN-EN 527-2:2017-02, PN-EN 14073-2:2006;
  • Verschillende eiken afwerkingen om uit te kiezen;
  • Zwart Fenix anti-vingerafdruk laminaat;
  • Ruimtebesparend georiënteerd;
  • Lades, pennenbakjes en open opbergmogelijkheden;
  • De perfecte metgezel voor het dagelijkse kantoorwerk;
  • Functioneel en professioneel;

Klik HIER voor de folder.

Bel ons gerust zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57.

Design: Yonoh Studio

Over het merk MDD: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 43,8 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 54,5 cm
Gewicht: 35 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen