MDD Cargo vast ladeblokken (met of zonder lade voor hangmappen)

€575,00 Excl. btw
€695,75 Incl. btw
Artikelnummer: KCN81P
Levertijd: 15 werkdagen

Het MDD Cargo vast ladeblok

Vergroot de opbergmogelijkheden van uw kantoor met een Cargo ladeblok van MDD. De uittrekbare kast, uitgerust met enkele legplanken of laden en praktische accessoires, zal een grote hulp zijn om de werkruimte opgeruimd en georganiseerd te houden. Het biedt een grotere opslagcapaciteit dan de gebruikelijke ladeblokken. De gebruiker kan kiezen van welke kant (of van beide kanten) de lade toegankelijk is - daardoor past hij perfect in de inrichting van de werkplek. De ladeblokken vormen een functionele afwerking van kantoorruimten, collegezalen, werkplaatsen, recepties of zelfs dienstruimten. De geselecteerde reeks afwerkingen in neutrale kleuren en tinten van natuurlijk hout zullen het karakter van elk interieur versterken, maar zonder het te overheersen.

Een essentieel onderdeel van elk georganiseerd kantoor. De ladeblokken maken het mogelijk om veel persoonlijke spullen op een relatief kleine oppervlakte op te bergen. Minimalistisch en toch een elegant ontwerp maakt het een geweldige match voor zowel moderne als klassieke kantoren. Verschillende varianten om uit te kiezen en talrijke kleuropties helpen om de unit specifiek aan te passen aan de behoeften en eisen van de gebruiker.

Het Cargo ladeblok van MDD is gemaakt van 18/28 mm melamine plaat met ABS randen. Hij is leverbaar in 2 varianten. Een waarbij u uw spullen vanuit links kan pakken en een waarbij met de spullen vanuit rechts kan pakken.

Het ladeblok is 80 cm diep, 40 cm breed en 74 cm hoog. Optioneel is er ook een uitvoering van 113 cm hoog.

Klik HIER voor de folder.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 41,6 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 58,7 cm
Gewicht: 23 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen