MDD Viga dubbele lage kast

€1.750,00 Excl. btw
€2.117,50 Incl. btw
Artikelnummer: V25
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viga dubbele kast met 4 deuren

De Viga kasten van MDD zijn een perfecte aanvulling op de hele Viga familie en breiden de functionaliteiten ervan uit. Als zelfstandig meubel kunnen ze in elk interieur worden gebruikt; als alternatief kunnen ze worden gecombineerd met de operatieve en directiebureaus als bijzettafels, waardoor de gebruiker extra opbergruimte krijgt voor zijn dagelijkse gereedschap en documenten.

De kast heeft 4 deuren en is 162,8 cm breed. De hoogte van de kast is 80,7 cm met een diepte van 42,4 cm. De buitenkant en bovenkant van de Viga kast is altijd zwart HPL Fenix, wat fluweelzacht aanvoelt en geen vlekken of vingerafdrukken nalaat. De deurtjes en binnenkant zijn er in 3 kleuren: Naturel eiken, het wat donkere Copper eiken en donker eiken. Deze kast is er ook in een uitvoering met 2 deuren. Neem hiervoor contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Hoe is de kast opgebouwd

  • Bovenkant - 20 mm dik, HPL - Fenix;
  • Basis - 19 mm dik, gefineerd;
  • Buitenkant kast- 14 mm dik, HPL - Fenix;
  • Voorkant - Push-to-Open deuren, 19 mm dik, fineer;
  • Legplank - 19 mm dik, bescherming tegen per ongeluk uitvallen, fineer

Klik HIER voor de folder.

Bel ons gerust zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57.

Design: Yonoh Studio

Over het merk MDD: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 163 cm
Diepte: 42,4 cm
Hoogte: 80,7 cm
Gewicht: 104 kg
Materiaal: MDF board with metal frame
Aanvullende informatie: Modulair
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen