MDD Stilt open kast

€408,00 Excl. btw
€493,68 Incl. btw
Artikelnummer: SIR1
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Stilt open kast met planken

De Stilt open boekenkasten van MDD zijn ontworpen met het oog op een georganiseerde ruimte. Hun universaliteit past bij verschillende soorten omgevingen, zoals kantoren, hotels en wooninterieurs. De compacte vorm helpt om dit meubelstuk ook in kleinere ruimtes te plaatsen. Een van de belangrijkste voordelen van de STILT-boekenkasten is de modulariteit, waardoor verschillende lay-outs kunnen worden gecreëerd die voldoen aan de eisen van de gebruikers. Metalen frame in talrijke matte afwerkingen vormen samen met melamine planken een stilistisch samenhangend geheel. De kleuropties van het frame en de planken komen met elkaar overeen en vormen een monochrome compositie.

Deze kast heeft een breedte van 80 cm en een diepte van 40 cm. De planken zijn gemaakt van MDF en het frame is van gepoedercoat metaal. Het frame heeft een doorsnede van 30 mm. De kast is leverbaar in zes kleuren, waarbij de kleur van de planken altijd dezelfde is als de kleur van het frame. De pootjes zijn draaibaar om de kast altijd stabiel te kunnen plaatsen.

Er is ook een dubbele versie van deze kast beschikbaar. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons gerust zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 80 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 47 cm - 206 cm
Gewicht: 17 kg - 54 kg
Materiaal: MDF board with metal frame
Aanvullende informatie: Modulair
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen