MDD Ulti conferentie stoel met kruisvoet

€326,00 Excl. btw
€394,46 Incl. btw
Artikelnummer: UKP18K
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Ulti draaibare stoel

Een combinatie van elegant design en comfort - de Ulti stoelen collectie van MDD is een moderne kijk op een stoel. Dankzij een breed scala aan mogelijke afwerkingen kunnen we het product afstemmen op een bepaalde ruimte, werkstijl of omgeving. Daarom zal Ulti perfect werken als vergaderstoel, bureaustoel of een wachtkamer stoel voor de openbare ruimte. Extra elementen, zoals wielen of armleuningen, verhogen de functionaliteit van de stoel. Een brede waaier aan kleuren en verschillende onderstellen maken van de Ulti een interessante aanwinst voor elk kantoor.

Enkele specificaties:

  • Beklede schuimrubberen zitting
  • Metalen constructie
  • Metalen en houten onderstellen verkrijgbaar
  • Optionele wielen
  • Ontworpen voor vergaderzalen, loungezones, kantoren en openbare ruimten

Klik HIER voor de folder.

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 47 cm
Diepte: 47 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 10 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen