MDD Ultra FW conferentie stoel met houten kruisvoet

€395,00 Excl. btw
€477,95 Incl. btw
Artikelnummer: UFP9
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Ultra FW draaibare stoel

De Ultra FW stoel van MDD stelt een nieuwe standaard van comfort voor conferentiestoelen, dankzij een unieke, zachte rugleuning met kussen. De Ultra is een eigentijds meubelstuk, geproduceerd met behulp van de nieuwste technologie om een complexe vorm te verkrijgen met een slanke esthetische en verfijnde lijn.

Geraffineerde lijn en een comfortabele geprofileerde zitting - de ergonomische Ultra-stoel is ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. Het meest karakteristieke kenmerk van het product is een kussen dat aan de rugleuning is bevestigd, wat de houding verbetert en onze aandacht trekt. De Ultra stoel is elegant en functioneel en kan worden gebruikt als conferentie- of bureaustoel; in een variant met een houten poot wordt het een perfect element van de woninginrichting. Een brede waaier van beschikbare onderstellen en een verscheidenheid aan kleuren maken het mogelijk de stoel aan te passen aan onze behoeften en aan het karakter van een interieur.

De Ultra Chair heeft een eenvoudige vorm die verrassend comfortabel is dankzij een flexibele rugleuning met he opvallende kussentje. De Ultra is een slijtvaste multifunctionele stoel die gemakkelijk kan worden aangepast om op elke ruimte te passen. De Ultra FW wordt geleverd met blank gelakte beukenhouten poten. De zitting van dit model is draaibaar ten opzichte van de poten.

Klik HIER voor de folder.

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 63 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 47 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Beukenhouten poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen