MDD Ultra F conferentie stoel met kruisvoet

€360,00 Excl. btw
€435,60 Incl. btw
Artikelnummer: UFP18K
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Ultra F stoel met kruisvoet

De Ultra stoel van MDD stelt een nieuwe standaard van comfort voor conferentiestoelen, dankzij een unieke, zachte rugleuning met kussen. De Ultra is een eigentijds meubelstuk, geproduceerd met behulp van de nieuwste technologie om een complexe vorm te verkrijgen met een slanke esthetische en verfijnde lijn.

De Ultra Chair heeft een eenvoudige vorm die verrassend comfortabel is dankzij een flexibele rugleuning. De Ultra is een slijtvaste multifunctionele stoel die gemakkelijk kan worden aangepast om op elke ruimte te passen. De Ultra F is leverbaar met een wit en een zwart onderstel. Het onderstel kan ook worden geleverd in andere kleuren. Neem hiervoor even contact met ons op. Optioneel is de stoel leverbaar met wieltjes. Deze zijn te verkrijgen voor harde vloeren en zachte vloeren (tapijt).

Enkele specificaties:
  • Zitting is gemaakt van niet-ontvlambaar schuim
  • Metalen en houten onderstellen beschikbaar
  • Optionele wielen beschikbaar
  • Volledig gamma van bekledingsstoffen en kleuren
  • Gestoffeerd kussen op de rugleuning
  • Finalist van Dobry Wzór  prijs in 2017
  • Ontworpen voor vergader- en loungezones, vergaderzalen, kantoren en woningen

Klik HIER voor de folder.

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 60 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 85 cm
Zithoogte: 48 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen