MDD OGI-Y modulaire vergadertafel

€650,00 Excl. btw
€786,50 Incl. btw
Artikelnummer: SY08
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-Y modulaire meetingtafel / bureaueiland

Een Ogi Y vergadertafel/dubbel bureau van het Poolse MDD past perfect in vergaderruimtes en kantoren. Een breed scala aan ingetogen kleuren geeft het een minimalistisch karakter. Het werkblad is verkrijgbaar in rechthoekige uitvoering. De opvallende poten zijn met een metalen frame aan het werkblad bevestigd.

Dit meubilair is bestemd voor gebruikers die de nadruk leggen op de duurzaamheid van het product in combinatie met functionaliteit en stijl.

Deze OGI-Y vergadertafel (ook zeer geschikt als bureaueiland) van MDD bestaat uit één of meer delen. De delen hebben een lengte die varieert van 120 cm tot 180 cm en hebben een vaste breedte van 161 cm. Om de vergadertafel langer te maken kunnen meerdere delen aan elkaar worden geplaatst. Op die manier kan een zeer lange vergadertafel worden gecreëerd. Het blad heeft een dikte van 28 mm. Wij hebben hier een keuze gemaakt van afmetingen. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk.

Optioneel zijn kabel voorzieningen toe te voegen. De optionele mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

De MDD vergadertafels zijn leverbaar in 12 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 3 kleuren frame. Indien er voor een mediabox wordt gekozen is een aluminium kabeldoorvoer niet nodig.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. Of klik HIER om uw vraag per mail aan ons te stellen.

 

MDD

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 120 cm - 140 cm - 160 cm - 180 cm per module
Diepte: 161 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen