Narbutas Nova Wood meeting tafel

€790,00 Excl. btw
€955,90 Incl. btw
Artikelnummer: CNM123
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova Wood vergadertafel

De Nova Wood design vergadertafel van Narbutas is een strak vorm gegeven tafel. Met de meeting tafels van Nova Wood kunt u de gewenste kantoorstijl creëren, of u nu een gevoel van warmte en gezelligheid wilt uitstralen, wilt lijken op een modern loft-interieur of een sfeer van subtiele luxe wilt creëren. Kies uit een breed scala aan mogelijkheden en maak de keuze die het beste bij uw behoeften past.

Deze mooi vergadertafel heeft een blad wat standaard is voorzien van een kabeldoorvoer met kabelgoot. Alle bekabeling is dus netjes weggewerkt. Het inzetstuk van essenhoutfineer is niet alleen een opvallend element, maar ook een handige oplossing voor het stroom- en kabelbeheer in de vergaderruimte.

Het blad van 25 mm melamine met ABS afwerking is leverbaar in 10 varianten. Werkelijk prachtig. Het blad is leverbaar in 4 lengte maten en heeft een breedte van 120 cm. De werkhoogte is 74 cm. Bij de modellen van 240 en 280 cm lengte is een tussenpoot geplaatst die iets terug valt onder het blad. Hierdoor heeft u geen last van de poot als u bij de middenpoot zit. De Essenhouten poten zijn voorzien van kunststof verstelbare glijders die je niet eens opmerkt. Hiermee kunt u de hoogte instellen in een bereik van 10 mm. Handig, vooral op oneffen oppervlakken, zodat de tafel niet gaat wiebelen.

Optioneel is het blad leverbaar in zwart Fenix. Fluweelzacht en krasbestendig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

WINNAAR VAN DE RED DOT AWARD 2019

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Nova lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 160 cm - 180 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 105 cm
Gewicht: kg
Materiaal: 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen