Narbutas Forum meetingtafel

€1.580,00 Excl. btw
€1.911,80 Incl. btw
Artikelnummer: COM200
Levertijd: 4 weken

Narbutas Forum vergadertafel

FORUM vergadertafels hebben een klassiek ontwerp en voegen een gevoel van stijl en elegantie toe aan de ruimte. Ronde tafelbladen en onderstellen zorgen voor een efficiënt gebruik van het gehele tafeloppervlak en vergemakkelijken de communicatie met uw collega's en partners. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment tafelmaten om een optie te vinden die u het meeste comfort biedt en aan uw specifieke behoeften voldoet.

De Forum design vergadertafel van Narbutas is een strak vormgegeven design vergadertafel. Het blad is van hoogwaardig melamine in 8 kleuren. Het blad is 25 mm dik, gemaakt van MFC (melamine) en is afgewerkt met een 2 mm dikke ABS rand. De vergadertafel is er in lengtematen van 200 cm, 280 cm en 420 cm. Het blad is 100 cm of 140 cm breed en heeft een werkhoogte van 74 cm. De vergadertafel van 280 cm bestaat uit 4 delen en de vergadertafel van 420 cm bestaat uit 6 delen. Optioneel is het mogelijk om afwijkende maten van deze tafel te laten maken. Uiteraard zijn hier wel (beperkte) meerkosten aan verbonden.

Aan de tafel van 200 cm kunnen 8 personen plaatsnemen. De tafel van 280 cm is geschikt voor 10 zitplaatsen en de tafel van 420 cm biedt ruimte aan 14 zitplaatsen. Alles natuurlijk wel uitgaande van "normale" stoel breedte, eventueel met armleggers.

De tafel staat verder op ronde metalen poten die leverbaar zijn in 4 kleuren. Onder de poten zijn stevige vilten glijders gemonteerd, zodat de tafel geen beschadigingen aan de vloer veroorzaakt. De garantie op deze mooie stevige meetingtafels is vijf jaar.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Forum lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 200 cm - 280 cm - 420 cm
Diepte: 100 cm - 140 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Melamine blad, metalen poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen