MDD Tack modulaire vergadertafel met ronde poten

€1.060,00 Excl. btw
€1.282,60 Incl. btw
Artikelnummer: ST12P
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Tack vergadertafel

De Tack modulaire vergadertafels van MDD met ronde poten zijn geschikt om met 6 tot 10 personen of veel meer aan te zitten. Door de ronde poten kan iedereen aan tafel makkelijk zitten zonder last te hebben van een poot die in de weg staat. Door de ruim bemeten schijf onder de poten staat hij ook nog eens heel solide en kan hij niet wiebelen. Het blad heeft een dikte van 28 mm. De schijf onder aan de poot is in de kleur van de kolom boven de schijf, of gemaakt van prachtig RVS. De kolom zelf is leverbaar in 7 verschillende kleuren. Deze tafel is bestemd voor gebruikers die belang hechten aan de duurzaamheid van het product in combinatie met functionaliteit en stijl.

Optioneel is de vergadertafel uit te rusten met een aluminium kabeldoorvoer, of een media box die voorzien is van 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C aansluitingen. Handig om een wirwar aan snoeren op tafel te voorkomen.

De MDD vergadertafel is leverbaar in 14 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 4 kleuren poot. De tafel is er ook in een ronde uitvoering. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Nieuw is dat het blad nu ook leverbaar is in het mat zwart fluweelzachte en vlekvrije Fenix. Een lust om aan te werken. Bel ons voor de meerprijs van deze optie.

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 200 cm - 240 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 73 cm
Gewicht: 93 kg - 98 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal, RVS disck
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen