MDD OGI-W ovale vergadertafel 200 cm

€725,00 Excl. btw
€877,25 Incl. btw
Artikelnummer: PLD12E
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-W ovale vergadertafel

Een vergadertafel met houten poten past perfect in vergaderzalen en kantoren. Een brede waaier van gedempte kleuren geeft het een minimalistisch karakter. Het werkblad is verkrijgbaar in twee vormen: ovaal en rechthoekig. De kenmerkende houten poten, die met een metalen frame aan het werkblad zijn bevestigd, zijn gemaakt van slijtvast essenhout.

Een prima vergadertafel voor op uw kantoor. Geschikt om 4 personen aan te laten plaats nemen. De vergadertafel is leverbaar met een doorsnede van 100 cm of 120 cm. Door de ronde poten kan iedereen aan tafel makkelijk zitten zonder last te hebben van een poot die in de weg staat. Door de ruim bemeten disck onder de poten staat hij ook nog eens heel solide. Het blad heeft een dikte van 28 mm. De disck onder aan de poot is gemaakt van prachtig RVS. De werkhoogte van deze design vergadertafel is 74 cm.

Optioneel zijn een aluminium kabeldoorvoer of een mediabox te verkrijgen. Handig voor het netjes wegwerken van eventuele kabels. De klep van deze items wordt dan geleverd in een kleur die past/overeenkomt met het blad. De mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

De MDD vergadertafel is leverbaar in 12 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 3 kleuren poot.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 200 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 40 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal essenhouten poten
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen