Softline Italia

Een lange geschiedenis die de Costantini en de Billiani families met elkaar gemeen hebben. In de jaren '50,  samen met andere partners, starten zij een ondernemend avontuur door de oprichting van een meubelfabriek die zich toelegt op de productie van stoelen.

Sinds die tijd is er veel veranderd, maar de waarden, de uitdagingen, de dromen en de ambities die deze mannen hadden, is ongewijzigd gebleven en zijn nog steeds aanwezig in de spelers van dit nieuwe project. De kleinste gemene deler blijft de capaciteit van de know-how en de wens om producten te maken die de expressie van de innovatie van materialen en het productieproces zijn, om hen vervolgens voor te stellen aan de markt door middel van onze visie van een life style.

Het Italiaanse Softline 1979 brengt tegenwoordig een lijn met design vergaderstoelen, design conferentie stoelen, design bezoekersstoelen enzovoorts. Maar zeker ook prachtige houten design eetkamerstoelen. Verder hebben ze een uitgebreide collectie design krukken. Zowel barkrukken als krukken voor aan de keuken counter.

Klik hier om de website van Softline 1979 te bezoeken.

Omdat de Softline 1979 collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.