MDD Tack Ovale vergadertafel 200 cm

€1.060,00 Excl. btw
€1.282,60 Incl. btw
Artikelnummer: ST12E
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Tack Ovale meeting tafel 200 cm

Tack is een vergadertafel met schijfpoten die past in vergaderzalen en kantoren van diverse stijlen. Een brede waaier van sobere kleuren geeft de tafel een minimalistisch karakter. Het werkblad is verkrijgbaar in twee vormen: ovaal en rechthoekig. De kenmerkende poten kunnen optioneel van roestvrij staal worden gemaakt, wat de elegante look van de tafel nog verder versterkt. Dit meubelstuk is bestemd voor gebruikers die belang hechten aan de duurzaamheid van het product in combinatie met functionaliteit en stijl.

De MDD Tack ovale vergadertafel van MDD is een ruime 6-persoons vergadertafel van 200 x 100 cm, met 2 ronde schijf poten. Hierdoor kan iedereen aan tafel makkelijk zitten zonder last te hebben van een poot die in de weg staat. Door de ruim bemeten poten staat hij ook nog eens heel solide en kan niet wiebelen. Het blad heeft een dikte van 28 mm. De disc onder aan de poot is gemaakt van prachtig RVS of wit. De kleur van de kolom is door u te kiezen. Optioneel zijn een kabeldoorvoer of een mediabox te bestellen. De mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

De MDD Tack ovale vergadertafel is leverbaar in 15 verschillende kleuren blad. Nieuw is dat het blad nu ook leverbaar is in het mat zwart fluweelzachte en vlekvrije Fenix. Een lust om aan te werken.

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 200 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 73 cm
Gewicht: 92 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal, RVS disck
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen