Artifort Clarion bootvormige vergadertafel

€2.612,00 Excl. btw
€3.160,52 Incl. btw

Artifort Clarion vergadertafel

De Clarion bootvormige vergadertafel met trompetvoet van het Nederlandse designmerk Artifort is gecomponeerd als een speelse melodie van twee archetypische trompetvoeten met daartussen een staander, die samen het tafelblad dragen. Bij de Clarion tafel ervaar je maximale bewegingsvrijheid door de centrale positie van het ronde onderstel.

Het ontwerp van de Clarion tafel is door de centrale positie van het ronde onderstel perfect toe te passen als vergadertafel of eetkamertafel. Clarion kent met zijn afgeronde tafelblad verschillende mogelijkheden in afmeting, kleur, materiaal en afwerking. Combineer de Clarion met een elegante stoel, of juist met luxe vergaderfauteuils.

De vergadertafel is leverbaar in 5 maten. Het blad is leverbaar in de volgende afwerkingen: laminaat, laminaat Fenix, fineer met olie afwerking en fineer transparant gelakt. De werkhoogte is 75 cm. De trompetvoet heeft een doorsnede van 60 of 70 cm. Het blad is leverbaar in verschillende lengte en breedte maten, variërend van 220 x 100 cm tot 300 x 120 cm. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Dus ook uw huisstijl is qua kleur leverbaar. Standaard wordt de tafel in de gelakte versie geleverd met het zelfde kleur blad als de poten. Als u dat anders wenst kan dat en moet u contact met ons opnemen.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Artifort Design Group | 2019

Kijk zelf met AR (Augmented Reality) hoe deze tafel in uw eigen omgeving staat. Scan de QR-code bij de afbeeldingen en bepaal of hij past in uw interieur.

Bekijk in AR

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 200 cm - 220 cm - 240 cm
Diepte: 90 cm - 100 cm - 120 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: 24 mm multiplex
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen