Artifort Clarion bootvormige vergadertafel

€2.612,00 Excl. btw
€3.160,52 Incl. btw

Artifort Clarion vergadertafel

De Clarion bootvormige vergadertafel met trompetvoet van het Nederlandse designmerk Artifort is gecomponeerd als een speelse melodie van twee archetypische trompetvoeten met daartussen een staander, die samen het tafelblad dragen. Bij de Clarion tafel ervaar je maximale bewegingsvrijheid door de centrale positie van het ronde onderstel.

Het ontwerp van de Clarion tafel is door de centrale positie van het ronde onderstel perfect toe te passen als vergadertafel of eetkamertafel. Clarion kent met zijn afgeronde tafelblad verschillende mogelijkheden in afmeting, kleur, materiaal en afwerking. Combineer de Clarion met een elegante stoel, of juist met luxe vergaderfauteuils.

De vergadertafel is leverbaar in 5 maten. Het blad is leverbaar in de volgende afwerkingen: laminaat, laminaat Fenix, fineer met olie afwerking en fineer transparant gelakt. De werkhoogte is 75 cm. De trompetvoet heeft een doorsnede van 60 of 70 cm. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Dus ook uw huisstijl is qua kleur leverbaar. Standaard wordt de tafel in de gelakte versie geleverd met het zelfde kleur blad als de poten. Als u dat anders wenst kan dat en moet u contact met ons opnemen.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Artifort Design Group | 2019

Breedte: 200 cm - 220 cm - 240 cm
Diepte: 90 cm - 100 cm - 120 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: 24 mm multiplex
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen