Lande Dock tafel

€2.068,00 Excl. btw
€2.502,28 Incl. btw
Artikelnummer: Dock 320x100

Lande Dock vergadertafel/ lunchtafel

De Dock tafel van het Nederlandse merk Lande is een stijlvolle lange houten tafel met een stalen frame dat doorloopt boven de tafel. Aan het frame kunnen meerdere lampen bevestigd worden. Door combinatie van het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer. De Dock tafel is ideaal als leestafel of lunchtafel in een kantoor of bibliotheek. 

“Zoals de naam al doet vermoeden is de tafel geïnspireerd op een aanlegsteiger”, legt ontwerper Kurt van Overbeke uit. “Dock is ontworpen voor het Havenhuis te Antwerpen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het aanmeren van boten van over de hele wereld. Het aanmeren is ook de functie die Dock heeft binnen het kantoor. Een plek waar mensen naartoe komen. Het eerste overleg plegen.”

Door het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer aan de Dock vergadertafel. Van Overbeke: "Daarnaast refereren de kabels van de verlichting aan de touwen op een dok waarmee boten worden vastgemaakt." De bedrading van de lampen kunnen om het frame heen worden gedraaid, of in het frame worden weggewerkt voor een wat rustiger beeld.

De positie van de elektrificatie is aan de linkerkant en de rechterkant van de tafel. Per zijde kun je maximaal 3 infreesingen plaatsen. Hierbij heb je de keuze uit de volgende standaard elektrificatie toepassingen:

1x een netbox stopcontact inclusief het gat in de tafel, in het wit of zwart. Maximaal 3x Netbox links en 3x Netbox rechts. 2x een netbox met HDMI en USB data couples inclusief het gat in de tafel, wil of zwart. 2x een netbox RJ45 coupler inclusief het gat in de tafel, in het wil of zwart. 2x een netbox met USB laden inclusief GST18inclusief het gat in de tafel, in het wil of zwart.

De Dock wordt geleverd exclusief verlichting.

Wij adviseren bij de tafel een aansluitset ten behoeve van 3 of 5 lampen. Met de aansluitset zorg je ervoor dat je maar één stekker hebt die naar de vloer gaat om de lampen te voorzien van stroom.

De tafel heeft een werkhoogte van 74 cm. Het blad is afgewerkt in hoogwaardig laminaat. Optioneel zijn ook fineer bladen leverbaar. De getoonde lampen worden NIET STANDAARD MEEGELEVERD. Klik HIER voor de brochure. En klik HIER voor alle kleur mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Kurt Van Overbeeke | 2018

Breedte: van 320 cm tot 400 cm
Diepte: 100 cm - 120 cm
Hoogte: 74,5 cm
Gewicht:
Materiaal: Kern: 24mm multiplex; Toplaag: laminaat
Aanvullende informatie: Lampen worden niet standaard meegeleverd
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen