Lande Dock hoge tafel

€2.095,00 Excl. btw
€2.534,95 Incl. btw
Artikelnummer: Dock 320x100x90

Lande Dock hoge tafel (90 cm hoog)

De Dock tafel van het Nederlandse merk Lande is een stijlvolle lange houten tafel met een stalen frame dat doorloopt boven de tafel. Aan het frame kunnen meerdere lampen bevestigd worden. Door combinatie van het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer. De Dock tafel is ideaal als leestafel of lunchtafel in een kantoor of bibliotheek. 

“Zoals de naam al doet vermoeden is de tafel geïnspireerd op een aanlegsteiger”, legt ontwerper Kurt van Overbeke uit. “Dock is ontworpen voor het Havenhuis te Antwerpen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het aanmeren van boten van over de hele wereld. Het aanmeren is ook de functie die Dock heeft binnen het kantoor. Een plek waar mensen naartoe komen. Het eerste overleg plegen.”

Door het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer aan de Dock vergadertafel. Van Overbeke: "Daarnaast refereren de kabels van de verlichting aan de touwen op een dok waarmee boten worden vastgemaakt." De bedrading van de lampen kunnen om het frame heen worden gedraaid, of in het frame worden weggewerkt voor een wat rustiger beeld.

De tafel heeft een werkhoogte van 90 cm. Het blad ia afgewerkt in hoogwaardig laminaat. Optioneel zijn ook fineer bladen leverbaar. De getoonde lampen worden NIET STANDAARD MEEGELEVERD. Klik HIER voor de brochure. En klik HIER voor alle kleur mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Kurt Van Overbeeke

Breedte: van 320 cm of 400 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 90 cm bladhoogte
Gewicht:
Materiaal: Kern: 24mm multiplex; Toplaag: laminaat
Aanvullende informatie: Lampen worden niet standaard meegeleverd
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen