Narbutas Arqus bootvormige vergadertafel voor 6 tot 12 personen

€1.260,00 Excl. btw
€1.524,60 Incl. btw
Artikelnummer: CAQ201
Levertijd: 4 weken

Narbutas Arqus bootvormige vergadertafel in fineer hout

De Arqus bootvormige vergadertafel van Narbutas valt op door de opvallende metalen frame dat extreem stevig is, maar de meetingtafel toch een gevoel van lichtheid geeft en het onderscheidt van andere producten. De subtiel afgeronde vormen en lijnen van Arqus komen samen om een vlekkeloos ontwerp met een onderscheidend karakter te creëren. Door het gebruik van afwerkingen zoals fineer wordt de luxe uitstraling van de vergadertafel verder versterkt.

Doordacht ontworpen en geperfectioneerd door onze ervaren professionals, vertoont elk onderdeel van Arqus meubilair minutieuze aandacht voor detail. De meubels in de nieuwe collectie hebben niet alleen een onderscheidend ontwerp, maar zijn ook functioneel en comfortabel voor dagelijks gebruik. Arqus weerspiegelt de visie van moderne luxe met de nadruk op tijdloos design dat trends en vluchtige mode overstijgt.

De vergadertafels zijn verkrijgbaar met twee soorten tafelbladen: rechthoekig en bootvormig. Met zijn afgeronde uiteinden en bredere middengedeelte vergemakkelijkt bootvorm de communicatie en samenwerking tussen de deelnemers aan de vergadering. Hierdoor heeft iedereen die rond de tafel zit duidelijke zichtlijnen en wordt oogcontact aangemoedigd, wat een meer inclusieve vergaderomgeving creëert.

Standaard zijn de meetingtafels voorzien van stroomaansluitingen in het tafelblad, weggewerkt onder een mooi fineer klepje.

Dit directiemeubilair wordt vervaardigd in een moderne fabriek die 100% groene, d.w.z. hernieuwbare, energie gebruikt. Het is gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit die prettig aanvoelen en de tand des tijds doorstaan. Je kunt zorgen voor een duurzaam beheer van de producten aan het einde van hun levensduur door de meubels voor 96% te demonteren en de onderdelen te recyclen. Hun recyclingpercentage is ook 96%.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Arqus lijn.

Design: Orlandini Design | 2023

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 200 - 240 - 280 - 320 - 420 cm
Diepte: 129 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout fineer
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen