MDD OGI-Q bureau's en werkplekken, 80 cm breed

€350,00 Excl. btw
€423,50 Incl. btw
Artikelnummer: BOQ03
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-Q bureau's

Het bureau uit de OGI Q-serie van MDD is een perfect aanbod voor iedereen die prijs stelt op eenvoud gecombineerd met functionaliteit. De geometrische vorm biedt vele mogelijkheden voor het inrichten van een werkruimte, van thuis tot een open kantoorruimte. Een akoestisch scherm, verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, verlevendigt en verdeelt de werkruimte en zorgt voor comfortabele werkomstandigheden. Ergonomie en functionaliteit van het bureau maken het mogelijk plezier te ontlenen aan het werk.

In een modern kantoor is een hoogwaardige werkplek van cruciaal belang. De OGI-Q design bureaus van MDD voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling. Het Ogi-Q bureau kan in verschillende breedte maten gekozen worden: 140 cm, 160 cm of 180 cm. Het blad is altijd 80 cm diep en de werkhoogte is 74 cm.

Het blad van de OGI-Q bureaus van MDD is beschikbaar in 12 verschillende kleuruitvoeringen zoals eik, antraciet, berk, aluminium, walnoot, cacao, beuken en wit. Het bureau frame bestaat uit wit metaal of in aluminium kleur. Voor projectteams en callcenters is het ideaal om te werken met 2-4 persoons bureau-eilanden. De OGI-Q bureaus bieden een oplossing voor elke opstelling.

Optioneel is een kabeldoorvoer, of een mediabox bij te bestellen. De mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Kijk voor de complete MDD OGI bureau collectie in de folder hieronder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak op tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design:  Zbigniew Kostrzewa
Folder:

 

 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

 

Breedte: 140 cm - 160 cm -180 cm - 200 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 41 kg - 42 kg - 45 kg - 52 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen