Narbutas Nova Wood bureau

€575,00 Excl. btw
€695,75 Incl. btw
Artikelnummer: DNA140-W
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova Wood design bureau

Een bureausysteem dat uw kantoor een delicaat gevoel van luxe geeft en u dichter bij de natuur en de huiselijke sfeer brengt. De Nova Wood bureaus van Narbutas zijn een strak vorm gegeven. Het blad van 25 mm melamine met ABS afwerking. Het blad is ook leverbaar in een mooie zwarte HPL Fenix afwerking, of met een wit HPL blad. Kijk voor deze uitvoeringen onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. De bureaus hebben een breedte van 140 cm, 160 cm of 180 cm en een diepte van 80 cm. De werkhoogte is 74 cm. De poten zijn gemaakt van massief Essen hout. Optioneel zijn kabeldoorvoer en kabelgoot te bestellen. Alle bureaus hebben kunststof verstelbare glijders die niet opvallen. Hiermee kunt u de hoogte instellen in een bereik van 10 mm. Handig vooral op oneffen oppervlakken.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Nova lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen