Narbutas Nova Wood bureau HPL (Fenix)

€675,00 Excl. btw
€816,75 Incl. btw
Artikelnummer: DNA14H-W
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova Wood bureau met Fenix blad

De Nova Wood bureaus van Narbutas zijn een strak vorm gegeven aanvulling op uw interieur. Het blad is leverbaar in een mooie fluweelzachte zwarte of grijze HPL Fenix afwerking, of met en wit HPL blad. Het blad heeft een schuin afgewerkte rand om het een nog ranker uiterlijk te geven. Ook is het blad leverbaar in een melamine uitvoering. Kijk voor deze uitvoeringen onder aan de pagina bij de gerelateerde producten. De bureaus hebben een breedte van 140 cm, 160 cm of 180 cm en een diepte van 80 cm. De vaste werkhoogte is 74 cm. De poten zijn gemaakt van massief Essen hout en leverbaar in een naturel uitvoering of in zwart gebeitst. Optioneel zijn een kabeldoorvoer of een stroomvoorziening met twee stopcontacten en één USB oplader en kabelgoot te bestellen. Dit om alle bekabeling op uw bureau netjes weg te werken.

Alle bureaus hebben kunststof verstelbare glijders onder de poten die niet opvallen. Hiermee kunt u de hoogte instellen in een bereik van 10 mm. Handig vooral op oneffen oppervlakken om uw bureaus toch stevig neer te zetten.

In de Nova Wood lijn zijn ook bureaueilanden leverbaar voor 2 of meer personen. Verder zijn er vergadertafels, hoge vergadertafels en koffietafels leverbaar. Allemaal met de mooie natuurlijke uitstraling door de Essenhouten poten.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Nova lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen