Narbutas Nova Wood modulair bureaueiland

€985,00 Excl. btw
€1.191,85 Incl. btw
Artikelnummer: DNS142-W
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova Wood bureaueiland

De Nova Wood modulaire bureau-eilanden van Narbutas zijn een strak vorm gegeven. Een bureausysteem dat uw kantoor een delicaat gevoel van luxe geeft en u dichter bij de natuur en de huiselijke sfeer brengt. Het blad van 25 mm melamine met ABS afwerking. Op aanvraag is het blad ook leverbaar in een mooie zwarte HPL Fenix afwerking. Werkelijk prachtig. De werkplekken hebben een breedte van 140 cm, 160 cm of 180 cm en een individuele diepte van 80 cm. De werkhoogte is 74 cm. De poten zijn gemaakt van massief Essen hout. Optioneel zijn kabeldoorvoer en kabelgoten te bestellen, evenals de getoonde privacy schermen. Alle tafels hebben kunststof verstelbare glijders die je niet eens opvallen. Hiermee kun je de hoogte instellen in een bereik van 10 mm. Handig, vooral op oneffen oppervlakken.

Omdat het een modulair systeem betreft kan op eenvoudige wijze een aantal dubbel bureaus worden toegevoegd, of aparte werkplekken voor 2 personen worden gecreëerd. Het zijn modulaire tafels die naast kantoor- en werkomgevingen ook toepasbaar is in conferentiezalen, kantines en bedrijfsrestaurants. Makkelijk en snel te monteren en demonteren en aan te passen naar gelang de behoefte aan het aantal zitplaatsen of werkplekken. Het Essenhout van de poten is gemaakt van FSC duurzaam hout en hierdoor zal het door de jaren heen op een natuurlijke manier verkleuren wat de tafel een extra uniek karakter geeft.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Nova lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 164 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen