Narbutas Nova Wood modulair bureaueiland met Fenix blad

€1.581,00 Excl. btw
€1.913,01 Incl. btw
Artikelnummer: DNS14C-W
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova Wood bureaueiland met Fenix blad

Het Nova Wood modulaire bureau 2 personen van Narbutas zijn een strak vorm gegeven. NOVA Wood voegt een delicaat gevoel van luxe toe aan uw kantoor en brengt u dichter bij de natuur en huiselijke sfeer! Met NOVA Wood-bureaus kunt u de gewenste kantoorstijl creëren, of u nu een gevoel van warmte en gezelligheid wilt overbrengen, op een modern loft-interieur wilt lijken of een sfeer van subtiele luxe wilt creëren. Kies uit een breed scala aan desktops en texturen degene die het beste bij uw behoeften passen. Het kantoorleven staat niet stil: het aantal medewerkers en de aard van hun werk verandert voortdurend. Bureaueilanden bestaande uit twee bureaus kunt u aanpassen aan uw kantoordynamiek door gebruik te maken van aanvullende units waarmee u eenvoudig het aantal werkplekken in uw kantoor kunt vergroten.

Het blad van 25 mm HPL met Fenix afwerking is fluweelzacht en geeft geen vlekken. Ook lastige vingerafdrukken zijn verleden tijd met dit high-tech blad. Werkelijk prachtig. De werkplekken hebben een breedte van 140 cm, 160 cm of 180 cm en een individuele diepte van 80 cm. De werkhoogte is 74 cm. De poten zijn gemaakt van massief Essen hout. Optioneel zijn kabeldoorvoer en kabelgoten te bestellen. Doordat het een modulair systeem is kunnen werkeilanden worden gemaakt voor 2 personen, 4 personen, 6 personen of een veelvoud hiervan. Het blad is ook leverbaar in een witte HPL uitvoering met verjongde randen.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Nova lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 164 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen