MDD OGI-W bureau's en werkplekken met houten poten

€430,00 Excl. btw
€520,30 Incl. btw
Artikelnummer: BOW03
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-W bureau met houten poten

Ogi-W bureau van MDD is een bureau voor werknemers, waarbij een combinatie van natuurlijk hout met een metalen detail een ongewoon effect creëert. De essenhouten afwerking van de poot zal de ruimte van het thuiskantoor verwarmen, terwijl de ergonomie en functionaliteit van het bureau ervoor zorgen dat u puur plezier aan het werk kunt ontlenen. De klassieke, minimalistische stijl en de eenvoud van de structuur geven veel mogelijkheden om de werkplek in te richten, zowel in thuiskantoren als in open kantoorruimtes.

In een modern kantoor is een hoogwaardige werkplek van cruciaal belang. De OGI-W design bureaus met houten poten van MDD voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling. Het OGI-W bureau kan in verschillende maten gekozen worden: 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm. In de 200 cm uitvoering is het bureau ook leverbaar in 100 cm breed. Handig ook als meetingtafel. Verder is het bureau ook te bestellen met een blad van 60 cm of 70 cm breed.

Het blad van de OGI-W bureaus van MDD is beschikbaar in 12 verschillende kleuruitvoeringen zoals eik, antraciet, berk, aluminium, walnoot, cacao, beuken en wit. Het frame bestaat uit een metalen deel dat leverbaar is in 4 kleuren, waar de Essen houten poot in valt.

Optioneel is een mediabox bij te bestellen. De mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Kijk voor de complete MDD OGI bureau collectie in de folder hieronder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak op tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design:  Zbigniew Kostrzewa
Folder:

 

 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 140 cm - 160 cm -180 cm - 200 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 41 kg - 42 kg - 45 kg - 52 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen