MDD OGI-Q bureau-eiland

€605,00 Excl. btw
€732,05 Incl. btw
Artikelnummer: BOQ34
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-Q modulair bureau-eiland

De geometrische vorm en eenvoud van het OGI-Q Bench bureau 2 personen maken een uitgebreide indeling van elke werkruimte mogelijk. Het moderne ontwerp maakt het een perfecte keuze voor co-working of open kantoorruimtes. Werkplekken kunnen van elkaar worden gescheiden door een akoestisch scherm dat gebruikers een gevoel van privacy geeft en de akoestiek in het kantoor verbetert. Orde op de werkplek kan worden gehandhaafd door het gebruik van verschillende ladeblokken en kasten.

In een modern kantoor is een hoogwaardige werkplek van cruciaal belang. De OGI-Q design bureaueilanden van MDD voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en heeft een representatieve uitstraling. Het OGI-Q bureau-eiland kan in twee breedte maten gekozen worden: 160 cm of 180 cm.

Het blad van de OGI-Q dubbel bureau is beschikbaar in 14 verschillende kleuruitvoeringen zoals eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, beuken en wit. Het frame bestaat uit wit metaal of in aluminium kleur. Voor projectteams en callcenters is het ideaal om te werken met 2, 4 of 6 persoons bureau-eilanden. Optioneel zijn (akoestische) privacy-schermen leverbaar. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal.

Optioneel zijn ook mediaboxen te bestellen. Deze bestaan uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Kijk voor de complete MDD OGI bureau collectie in de folder hieronder.

Bel voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design:  Zbigniew Kostrzewa
Folder:

 

 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm; 180 cm
Diepte: 161 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 64 kg - 70 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen