MDD akoestische stoffen bureauschermen

€230,00 Excl. btw
€278,30 Incl. btw
Artikelnummer: ZUS12
Levertijd: 15 werkdagen

MDD akoestische bureauschermen

Akoestische bureauschermen zijn zeer geschikt om twee of meerdere bureaus akoestisch en fysiek van elkaar af te scheiden. Door de goede geluidsabsorptie zorgt een akoestisch bureauscherm voor minder overlast en meer privacy in bijvoorbeeld kantoortuinen. Naast het afschermen van een werkplek zijn dragen ze ook bij aan het verminderen van galm.

Bovendien helpt een bureauscherm ook om te zorgen voor een meer overzichtelijke indeling en zonering in de ruimte. Ook zijn ze goed in te zetten in de huidige anderhalve-meter samenleving voor een beter beschermde plek.

Het akoestische bureauscherm van MDD is de ideale oplossing om in een akoestisch onrustige ruimte, rust en privacy te creëren. Het paneel is leverbaar in veel verschillende kleuren, en is leverbaar in 4 verschillende maten. De panelen zijn eenvoudig te monteren en door de rits eenvoudig te verwisselen of te reinigen. De panelen zijn 35 cm hoog en passen op los staande bureaus en op bureau-eilanden. Optioneel zijn rails aan de schermen te bestellen om bijvoorbeeld een monitor aan op te hangen. Deze kunnen aan één kant worden gemonteerd of aan beide zijden. Het metalen frame on het scherm mee aan het bureaublad te monteren is leverbaar in 4 kleuren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor meer mogelijkheden van scheidingspanelen op: tel. 088 - 638 23 57

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 119 cm - 179 cm
Diepte: 3,8 cm
Hoogte: 35 cm
Gewicht: 9 kg - 13 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen