Narbutas Modus bureauscherm

€315,00 Excl. btw
€381,15 Incl. btw
Artikelnummer: APK160
Levertijd: 2 weken

Narbutas Modus bureauscherm (74 cm hoog)

Het Narbutas preventiescherm (ook wel veiligheidsscherm genoemd) is de ideale oplossing om veiligheid te creëren tegen Corona. De panelen zijn eenvoudig te plaatsen. De panelen passen zowel op enkele bureaus als op bureaueilanden. De panelen zijn 74 cm hoog en 4,2 cm dik. De panelen kunnen aan beide kanten met een verschillende kleur stof worden bekleed. Dit is een gemakkelijke manier om uw eigen individuele werkruimte te creëren die harmonieus aansluit bij de stijl van uw bedrijf en uw kantoorinrichting. Door de manier van bevestigen kunnen de scherm op verschillende hoogtes worden afgestemd. Afhankelijk van uw behoeften kunt u de hoogte van deze akoestische schermen gemakkelijk aanpassen door de metalen houders los en vast te draaien. Hierdoor krijg je een hele persoonlijke instelling.

De Modus panelen zorgen voor klasse C geluidsabsorptie.

De panelen zij leverbaar in veel verschillende kleuren en stofferingen. We hebben er voor gekozen om slechts een deel op onze site te zetten. Uiteraard leveren wij het hele palet.

Bel ons voor meer mogelijkheden van scheidingspanelen op: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 160 cm, 180 cm
Diepte: 42 mm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen