Narbutas Modus bureauscherm

€315,00 Excl. btw
€381,15 Incl. btw
Artikelnummer: APK160
Levertijd: 3 weken

Narbutas Modus bureauscherm (74 cm hoog)

Het Narbutas preventiescherm (ook wel veiligheidsscherm genoemd) is de ideale oplossing om veiligheid te creëren tegen Corona. De panelen zijn eenvoudig te plaatsen. De panelen passen zowel op enkele bureaus als op bureaueilanden. De panelen zijn 74 cm hoog en 4,2 cm dik. De panelen kunnen aan beide kanten met een verschillende kleur stof worden bekleed. Dit is een gemakkelijke manier om uw eigen individuele werkruimte te creëren die harmonieus aansluit bij de stijl van uw bedrijf en uw kantoorinrichting. Door de manier van bevestigen kunnen de scherm op verschillende hoogtes worden afgestemd. Afhankelijk van uw behoeften kunt u de hoogte van deze akoestische schermen gemakkelijk aanpassen door de metalen houders los en vast te draaien. Hierdoor krijg je een hele persoonlijke instelling.

Dankzij bureauschermen ervaren uw medewerkers minder geluidsoverlast in een drukke kantoor omgeving. Een akoestische scheidingswand op of tussen de bureaus absorbeert een groot deel van de echoënde en galmende geluiden die tot veel overlast kunnen leiden. Het akoestische materiaal dat voor een bureauscherm wordt gebruikt is ontwikkeld om geluiden binnen de menselijke spraakfrequenties te absorberen. Hierdoor ontstaat meer rust en privacy op en rondom de werkplekken. Kortom, met behulp van een akoestisch bureauscherm kunnen medewerkers geconcentreerd werken. Het gebruik van een bureauscherm heeft dan ook een positieve invloed op de arbeidsproductiviteit.

De Narbutas Modus panelen zorgen voor klasse C geluidsabsorptie.

De panelen zij leverbaar in veel verschillende kleuren en stofferingen. We hebben er voor gekozen om slechts een deel op onze site te zetten. Uiteraard leveren wij het hele palet.

Bel ons voor meer mogelijkheden van scheidingspanelen op: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is een bedrijf uit Litouws met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Breedte: 160 cm, 180 cm
Diepte: 42 mm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen