Narbutas Top 530 akoestisch bureauscherm

€320,00 Excl. btw
€387,20 Incl. btw
Artikelnummer: ATP160
Levertijd: 2 weken

Narbutas Top 530 akoestisch scherm

De TOP 530 akoestische bureauschermen van Narbutas voegen privacy toe aan uw werkplek en absorberen achtergrondgeluid op kantoor. Deze oplossing stelt medewerkers in staat zich beter op hun taken te concentreren zonder teamleden van elkaar te scheiden en stelt hen dus in staat vrij te communiceren. De Narbutas TOP 530 schermen zijn perfect voor zowel enkele bureaus als bureaueilanden. Dankzij ons ruime assortiment akoestische schermen kunt u de schermen kiezen die het best bij uw werkruimte passen.

TOP 530 akoestische bureauschermen hebben een klasse C-classificatie voor geluidsabsorptie. Ze zijn gevuld met geluidsabsorberend materiaal en kunnen worden bekleed met een stof naar keuze. Kies uit ons brede kleurengamma om de gewenste combinaties te creëren die het beste passen bij uw kantoorinterieur.

De schermen steken 53 cm boven het bureaublad uit. De totale hoogte van de schermen is 59,5 cm en de dikte van de schermen is 3,6 cm. De montage gebeurt eenvoudig door het scherm middels een steun aan uw bureaublad te schroeven. Minimale dikte van het blad moet wel 2,5 cm zijn.

De panelen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en stofferingen. We hebben er voor gekozen om slechts een deel op onze site te zetten. Uiteraard leveren wij het hele palet.

Bel ons voor meer mogelijkheden van scheidingspanelen op: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 160 cm, 180 cm
Diepte: 40 mm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen