MDD OGI-Q 2-persoons bureaueiland met dressoir (excl. privacy screens)

€1.725,00 Excl. btw
€2.087,25 Incl. btw
Artikelnummer: BOQL40

MDD OGI-Q dubbel bureau + dressoir

In een modern kantoor is een hoogwaardige werkplek van cruciaal belang. De OGI-Q ergonomische bureau 2 personen voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling. Het OGI-Q 2-persoons bureaueiland met vast dressoir heeft een bureaublad van 160 cm. Door twee van deze dubbele bureaus tegen elkaar te plaatsen creëert u een 4 persoons bureau-eiland zoals afgebeeld op de foto.

De geometrische vorm en eenvoud van het OGI-Q Bench dubbel bureau maken een uitgebreide indeling van elke werkruimte mogelijk. Het moderne ontwerp maakt het een perfecte keuze voor co-working of open kantoorruimtes. Werkplekken kunnen van elkaar worden gescheiden door een akoestisch scherm dat gebruikers een gevoel van privacy geeft en de akoestiek in het kantoor verbetert. Orde op de werkplek kan worden gehandhaafd door het gebruik van ladeblokken en de kasten onder de bureaus.

Het blad en dressoir van de MDD OGI-Q dubbele bureaus zijn beschikbaar in 12 verschillende kleuruitvoeringen zoals eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, beuken, antraciet en wit. Het frame bestaat uit wit metaal of een aluminium zilver kleur. Voor projectteams en callcenters is het ideaal om te werken met 2-4 persoons bureau-eilanden. Optioneel zijn (akoestische) privacyschermen leverbaar. Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal.

Optioneel zijn tevens mediaboxen te bestellen. e mediaboxen bestaan uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Kijk voor de complete MDD OGI bureau collectie in de folder hieronder.

Of bel ons voor info of een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57, of klik HIER om uw gegevens achter te laten.

Design:  Zbigniew Kostrzewa
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm (bureaublad)
Diepte: 322 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 189 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen