MDD Ogi-V bureau-eiland (2 of 4 persoons)

€2.124,00 Excl. btw
€2.570,04 Incl. btw
Artikelnummer: BVG10 + BVG11 + KDT64 + A2L04
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Ogi-V bureau-eiland (met ladeblokken en kastjes)

Ogi-V bureaus en bureaueilanden zijn de ultieme oplossing voor bedrijven waar in teamverband wordt gewerkt. Met het OGI-systeem kan de indeling van elk kantoor worden georganiseerd en gewijzigd. Maak het mogelijk om enkele en meerdere stations te maken. De bureauschermen, in talloze uitvoeringen, maken het mogelijk om de werkplekken te verdelen en gewenste privacy en veiligheid te creëren, maar nog wel steeds de mogelijkheid bieden om effectief met elkaar te kunnen blijven communiceren. Optioneel zijn deze (akoestische) privacyschermen leverbaar.

De Ogi-V bureau-eilanden zijn geschikt als bureau 2 personen of 4 persoons bureau. Perfect geschikt om call centers mee in te richten of op afdelingen waar in teamverband wordt gewerkt. Kies zelf uw eigen uitstraling met behulp van de vele kleuruitvoeringen van de werkbladen en de onderstellen. Praktisch kabelmanagement voor het wegwerken van stekkerdozen en snoeren kun u er optioneel bij bestellen.

Het 2 persoons bureaueiland bestaat uit: 2 bureaus, 2 ladeblokken met 4 laden en 2 kastjes van 80 cm met een schuifdeur.

Het 4 persoons bureaueiland bestaat uit: 4 bureaus, 4 ladeblokken met 4 laden en 2 kastjes van 160 cm met een schuifdeur.

Klik HIER voor de complete Ogi bureau collectie van MDD.

Of bel voor meer informatie of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Breedte: Totale breedte 400 cm - 440 cm
Diepte: Totale diepte 326 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen