Narbutas Nova A bureaueiland 4 personen

€1.500,00 Excl. btw
€1.815,00 Incl. btw
Artikelnummer: 2 x DNL140 + 2 x DNR140
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova A bureaueiland 4 personen

De Nova A bureaueilanden van Narbutas zijn strak vorm gegeven. Hier bieden wij een bureaueiland 4 personen aan. Het bureaueiland is optioneel uit te breiden met aanbouwtafels, om iedere werkplek net wat ruimer te maken. De werkplekken zijn leverbaar in drie lengte maten: 140, 160 en 180 cm.

Het blad is gemaakt van 25 mm melamine met ABS afwerking. Op aanvraag is het blad ook leverbaar in een mooie zwarte HPL Fenix afwerking. Werkelijk prachtig. De werkhoogte is 74 cm. Optioneel zijn kabelgoten te bestellen, evenals gestoffeerde en plexiglas privacy schermen. De privacyschermen hebben een hoogte van 37,5 cm en bieden daarom goede bescherming tegen ziekteoverdracht. Hier zijn ook andere mogelijkheden voor beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op. Ook voor de stofkeuze staat maar een beperkt aanbod op de site.

Het frame is leverbaar in drie verschillende type: rechte poten, taps toelopende poten en O-vormige poten.

Optioneel is een kabeldoorvoer of een kabeldoorvoer met 2 stopcontacten en één USB-A oplader leverbaar. De klep van deze opties wordt geleverd in de kleur van het frame.

Het NOVA-systeem omvat niet alleen bureaus, maar ook opberg-, vergader- en receptiemeubels die ideaal zijn voor wie werkplekken wil inrichten voor individueel/samenwerkend werk of voor ontspanning en wil genieten van een coherente en comfortabele kantoorruimte.

Dit bureaueiland wordt inclusief montage geleverd. Als ons montageteam klaar is, hebben ze alle verpakking netjes meegenomen en kunt u bij wijze van spreken aanschuiven en uw laptop openklappen.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Alegre Design

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen