Narbutas Nova ladeblok met 2 of 3 lades

€325,00 Excl. btw
€393,25 Incl. btw
Artikelnummer: DNF632 + pennenlade
Levertijd: 15 werkdagen

Narbutas Nova ladeblok met 2 of 3 lades

De Narbutas Nova ladeblokken zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Hier hebben we gekozen voor een model met 3 lades, of met 1 lade en een hangmappen lade. Het ladeblok kan worden besteld in een veelvoud van kleuren. De ombouw van het ladeblok kan een andere kleur hebben dan de ladefrontjes, wat een meer speelsere blijk geeft. In de bovenste la is standaard een pennenbakje gemonteerd voor het opruimen van de kleine spullen op je bureau. Dat geeft je bureau een nette opgeruimde blijk als je klaar bent met werken.

Ontwerp opties met minimalistische handgrepen of zonder handgrepen stellen je in staat om een nette en "schone" kantoorruimte te creëren. Je kunt je werkplek ook een speels tintje geven door verschillende kleuren deuren of kastframes te combineren of door een kussen op het ladeblok te leggen zodat werknemers even op het ladeblok kunnen gaan zitten voor een korte rustpauze.

Dit ladeblok is 56 cm hoog. Wil je de mogelijkheid om je bureaublad eenvoudig te vergroten, is er ook een ladeblok wat 74 cm hoog is. Als je dan een bureau hebt van 74 cm hoog, kun je het er eenvoudig naast plaatsen, en je bureaublad is een stukje groter. Bel ons hierover wat de mogelijkheden zijn.

NOVA is een veelzijdig kantoormeubelsysteem dat bestaat uit bureaus, opberg-, vergader- en receptiemeubel oplossingen die ideaal zijn voor wie werkplekken wil inrichten voor individueel/samenwerkend werken of voor ontspanning en wil genieten van een samenhangende en handige kantoorruimte.

Bel ons voor advies of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 43 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 56 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen