MDD Viga modulair bureau eiland 2 persoons

€1.910,00 Excl. btw
€2.311,10 Incl. btw
Artikelnummer: V218 V218M
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Viga bureaueiland (2 persoons)

De Viga modulair bureaueiland collectie van MDD is de nieuwste creatie van de designers van Yonoh Studio. Wars van trends is het idee achter deze meubelfamilie altijd geweest om zowel privégebruikers als bedrijven de perfecte omgeving te bieden voor een geherdefinieerde werkruimte. Met een sterke balk als kern van het ontwerp, die zorgt voor stabiliteit en lichtheid, kan de hele collectie groeien en zich ontwikkelen.

Sterk beïnvloed door traditie, is Viga (het Spaanse woord voor balk) een frisse bries van mediterraan design. Gebaseerd op het idee van één sterk kernelement, combineert Viga de geëxtrudeerde aluminium balk naadloos met ambachtelijke stukken als poten of werkbladen.

Vandaag de dag voelen statische en monolithische omgevingen oud aan; de gebruikers verschuiven snel naar meer hybride gebieden: op kantoor willen we ons thuis voelen (warm licht, zachte stoffen, natuurlijke materialen) en thuis willen we ons kantoor voelen (professionele werkruimten, meubilair van hoge kwaliteit).

Het Viga bureau 2 personen is verkrijgbaar in verschillende maten en per 2 personen uit te breiden. Het modulaire dubbel bureau is altijd gebaseerd op de iconische geëxtrudeerde aluminium balk, presenteert het bureau zich licht en robuust tegelijk.

  • Verschillende eiken afwerkingen om uit te kiezen
  • Optioneel zwart Fenix anti-vingerafdruk laminaat
  • Verschillende Mediaboxen om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen
  • Ontworpen voor het moderne directiekantoor
  • Functioneel en professioneel
  • Dubbel bureau

Elk individuele werkblad heeft een afmeting van 160 x 80 cm,180 x 80 cm en 200 cm x 80 cm. De werkhoogte is 74 cm. De werkbladen zijn standaard zonder opening tussen de balden. Optioneel is dit leverbaar (zoals op de meeste foto's). Optioneel is een half ronde uitbreiding te bestellen.

Dit bureau is modulair uit te breiden met telkens 2 werkplekken. Bel voor een offerte voor de optie.

Niet alle uitvoeringen staan op de site. Bel voor meer informatie.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Yonoh Studio

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 cm - 180 cm - 200 cm
Diepte: 161 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 148 kg - 162 kg - 176 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen