MDD Gravity in hoogte verstelbaar management bureau

€12.600,00 Excl. btw
€15.246,00 Incl. btw
Artikelnummer: GAV1L

MDD Gravity hoogte verstelbaar directie bureau

Het is tegen de zwaartekracht in maar toch betrouwbaar en comfortabel. Het Gravity elektrisch in hoogte instelbare directie bureau van MDD brengt het idee van een directiekamer naar een heel nieuw niveau. Het Gravity bureau is gebouwd op één eenvoudige steun en verbergt een elektrisch mechanisme voor hoogteaanpassing, zodat de gebruiker van werkhouding kan veranderen van zittend naar staand. Het onzichtbare frame creëert en beeldt een zwevend werkoppervlak uit, wat een minimalistische sfeer op kantoor introduceert. Door de zeer robuuste constructie is het werkblad net zo stabiel als een niet zwevende oplossing. Het werkblad heeft een afmeting van 220 cm x 100 cm. Uiterst ruim dus.

Of het nu gaat om het inrichten van een plek voor individuele bijeenkomsten of teambijeenkomsten, het is steeds het beste om een ​​slimme oplossing te kiezen! Dit elektrisch bureau van uitzonderlijke kwaliteit verhoogt de efficiëntie en de ingebouwde stopcontacten verhogen de functionaliteit(optioneel)! 

Alle features op een rijtje:
  • elektrisch hoogte verstelsysteem (zit-sta bureau)
  • zelfsluitende lades
  • optionele mediabox en een Bluetooth-bedieningspaneel
  • stabiele betonnen constructie
  • luxe afwerkingen: iep, Amerikaans noten, grafiet of wit
  • details en vorm passend bij de rest van de Gravity-collectie

Onder het bureau staat een vast dressoir wat zowel links als rechts te plaatsen is. Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Dymitr Malcew

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 240 cm (blad 220 cm)
Diepte: 160 cm (blad 100 cm)
Hoogte: 74,6 cm tot 115,6 cm
Gewicht: 196 kg - 201 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen